Par “Mrs.Top of the World Latvia 2015” pasludināta liepājniece Marina Grosa

11890970_516638961828232_3047050918495902517_nNo 13-18.novembrī Turcijā notiks pasaules līmeņa skaistumkonkurss “Mrs.Top of the World 2015”. Tajā Latviju pārstāvēs daiļā liepājniece Marina Grosa (28).

Konkursa īpašnieki un organizatori ir uzņēmēji Kristīne Lindenblate un Mainots Vecvagars. “Mums ir liels prieks, ka par mūsu rīkotajiem skaistumkonkursiem “Mrs/Miss Top of the World” pasaulē ir liela interese, tāpēc šogad konkurss notiks Turcijā. Jau šobrīd saņemam dažādus piedāvājumus par nākamo gadu. Tāpat kā šogad, arī nākamā gada konkursa norises vietu, proti, valsti atklāsim pēdējā brīdī,” stāsta “Mrs. Top of the World” organizatore Kristīne Lindenblate.

“Tad, kad sākām strādāt pie skaistumkonkursiem pirms diviem gadiem, protams, nebija viegli. Par katru dalībnieci nācās cīnīties, jo šis bizness nav nekāda “pastaiga pļavā”! Laikam ejot, esam labāk iepazinuši šo biznesu, esam nodibinājuši jaunus kontaktus visā pasaulē. Vairākās pasaules valstīs mums ir savi nacionālie direktori, kuri rīko nacionālās atlases. Tāpēc par dalībniecēm mums galva vairs nesāp,” atklāj “Mrs. Top of the World” organizators Mainots Vecvagars.

Šogad “Mrs.Top of the World 2015” finālā startēs tikai divdesmit piecu valstu pārstāves. “Tas ir sponsoru uzstādījums! Šobrīd esam rezervējuši piecas vietas! Interese ir liela. No dažām valstīm piesakās vairākas dalībnieces, taču priekšroka tiek dota tām sievietēm, kuras deliģējuši konkursa nacionālie direktori. Divus mēnešus pirms konkursa Turcijā mums ir stabils divdesmitnieks. Pārējās piecas dalībnieces tiks ļoti rūpīgi atlasītas. Esam par kvalitāti, nevis kvantitāti,” turpina K. Lindenblate.

Informācija starptautiskā skaistumkonkursa “Mrs.Top of the World 2015” oficiālajā “Facebook” kontā liecina, ka konkursa finālā redzēsim skaistules no Vācijas, Irānas, Nīderlandes, Nepālas, Singapūras un daudzām citām valstīm.

Konkursa fināla šovu vadīs dziedātājs un televīzijas personība Roberto Meloni.

Par “Mrs.Top of the World Latvia 2015” pasludināta liepājniece Marina Grosa.

“Esmu patīkami satraukta pirms šī nozīmīgā pasākuma. Tā man ir lieliska iespēja parādīt sevi no citas puses, novērtēt, ko es spēju un pēc kā vēl vajadzētu tiekties, kā arī lieliska iespēja iepazīt jaunus cilvēkus un gūt neaizmirstamas, pozitīvas emocijas. Ikdienā nodarbojos ar skaistumkopšanu. Mans darbs man sagādā prieku, jo esmu atradusi sevi un no sirds daru to, kas man patīk. Vienmēr ir patīkami gūt gandarījumu no paveiktā darba, redzot, apmierinātas un prieka pilnas cilvēku sejas. Kā savulaik teica Dostojevskis, skaistums izglābs pasauli!

Viennozīmīgi mana vislielākā aizraušanās ir ceļošana. Ceļojot es iepazīstu citu valstu kultūras, tradīcijas, kā arī vienkārši atpūšos no ikdienas rutīnas, radu jaunus spēkus un gūstu pozitīvas emocijas.

Es dievinu gatavot ēst! Droši varu teikt, ka tā ir mana kaislība. Brīvā laikā labprāt gatavoju un eksperimentēju ar ēdieniem. Pati esmu iecienījusi Austrumu virtuvi. Austrumu virtuvei piemīt sava – īpaša aura, pārbagāta garšvielu garšām un smaržām, kura līdz galam man nav vēl izprotama, bet ļoti mani aizrauj!

Manas atelpas vieta ir pie jūras, dzimtajā pilsētā Liepājā. Ikdienā, pavadot daudz laika kontaktējoties ar cilvēkiem, rodas nepieciešamība pēc atpūtas un sirdsmiera. Pie jūras es atgūstu spēkus, tā palīdz man sakārtot savu iekšējo pasauli un justies brīvi”.

Kategorija: Sabiedrība
output_mge5zc

No comments yet.

Leave a Reply