Samsung prezentē jaunākās biznesa kategorijas tehnoloģijas

UD46AEiropas Integrēto sistēmu izstādē Integrated Systems Europe (ISE 2013), kas no 29. līdz 31. janvārim norisināsies Amsterdamā, Samsung Electronics piedāvā ieskatu biznesa kategorijas nākotnes tehnoloģijās, prezentējot jaunākos informatīvos ekrānus, tostarp inovatīvu 95 collu LED ekrānu.

Energoefektīvo un tieši biznesa vajadzībām piemēroto ekrānu pamatā ir Samsung Smart Signage platforma, kas funkcionē uz sistēmmikroshēmas pusvadītāja jeb „System of Chip” (SoC) bāzes. Līdzās tehnoloģiski augstvērtīgajai attēla kvalitātei, pateicoties Samsung programmatūras izstrādes komplektam (Software Development Kit jeb SDK), interaktīvo risinājumu speciālisti pirmo reizi varēs radīt dažādām uzņēmējdarbības nozarēm īpaši piemērotas aplikācijas.

„Esam pārliecināti, ka Samsung inovatīvie 2013. gada tehnoloģiskie risinājumi biznesa ekrānu kategorijā ļaus mums jau piekto gadu pēc kārtas saglabāt līderpozīcijas globālajā lielformāta ekrānu (LFD) tirgū,” sacīja Samsung Electronics Korporatīvās biznesa nodaļas vecākais viceprezidents Jeonghvans Kims (Jeonghwan Kim). „Savukārt industrijā pirmais programmatūras izstrādes komplekts ļaus veidot noturīgas partnerattiecības ar informatīvo ekrānu programmatūras izstrādātājiem visā pasaulē.”

Daudzpusīgi un efektīvi risinājumi uzņēmējdarbībai

Samsung Smart Signage platforma piedāvā vienkāršu, ērti lietojamu saskarni, kas atvieglo ierīču uzstādīšanas un pielāgošanas procesu. Platformas aprīkojumā ietilpst divkodolu procesors, video apstrādes procesors ar pilnvērtīgu kodējuma standartu atbalstu, 4 vai 8 GB iebūvētā atmiņa, kā arī integrēts augstas veiktspējas multivides atskaņotājs, kas ļauj atskaņot video un audio materiālus bez datora vai citu papildu iekārtu palīdzības. Tādējādi Samsung Smart Signage platforma ir vienkārši uzstādāma un lietojama, attiecīgajam uzņēmumam ietaupot gan laiku, gan līdzekļus.

Līdzās plašajam video un audio formātu atbalstam, kas ietver WMV, MP4, H.264 un citus kodējumu standartus, Samsung jaunie digitāli informatīvie ekrāni ir aprīkoti ar Plug & Play funkcijas atbalstu, kas ļauj atskaņot saturu tieši no USB ierīcēm. Savukārt MagicInfo Premium S programmatūra piedāvā iespēju pārvaldīt ierīces un to saturu attālināti gan ar tālvadības pults, gan ar tīkla savienojuma palīdzību.

Izstādē ISE 2013 tiek prezentēti šādi Samsung informatīvo ekrānu veidi:

• MEC sērija ar plāniem, videi draudzīgiem LED lielformāta ekrāniem, kuri ir ekonomiski izdevīgi un teicami piemēroti, ja nepieciešama īpaši asa attēlu detalizācija un precīzs krāsu atveidojums.

• UEC sērijas lielformāta video sienu risinājumiem ir īpaši šaura ekrāna apmale, kas skatītājiem ļauj uzmanību pievērst tieši attēlam, nevis pašam ekrānam. Tādējādi komerciālais vēstījums ir pamanāms faktiski jebkurā vidē – tostarp veikalu, biroju, viesnīcu un restorānu rosīgajā atmosfērā.

• UDC sērijas premium kategorijas video sienas ekrāniem ir īpaši šaura ekrāna apmale, 700 nitu gaismas spilgtums, iebūvēta 8 GB atmiņa, ACM (Advanced Color Management) krāsu kontroles tehnoloģija. Šis risinājums tā vienkāršās uzstādīšanas un lietošanas dēļ ir piemērots lidostām, restorāniem un uzņēmumiem, kuri darbojas visu diennakti.

• PEC sērija – ultra plāni un viegli video sienas ekrāni, kas ļauj izbaudīt pašu augstāko attēla kvalitāti. Piemērota lidostām, restorāniem un veikaliem, kuros video sienas darbojas visu diennakti.

Jaunas iespējas ekrānu programmatūras izstrādātājiem

Informatīvo ekrānu programmatūras izstrādes komplekts SDK ir pirmais risinājums biznesa kategorijas ekrānu tirgū, kas programmatūras izstrādātājiem ļauj radīt informatīvās aplikācijas visdažādākajām uzņēmējdarbības nozarēm un lietotāju vajadzībām.

Papildu informācija par Samsung SDK programmatūras komplektu un tehnisko atbalstu pieejama interneta vietnē www.Samsungdforum.com. Papildu informācija par Samsung lielformāta ekrāniem (LFD) pieejama interneta vietnē www.Samsunglfd.com.

Kategorija: TECH
output_mge5zc

No comments yet.

Leave a Reply