Jauniešu ideju laboratorijai ir nauda Tavai idejai

Iekrāso savu novadu! Valmieras novada fonda Jauniešu ideju laboratorija (VNF JIL) aicina Tevi līdz 2. aprīlim piedalīties ideju konkursā “Jaunieši dod iespēju jauniešiem 2018”. Šī gada tēma “Piešķir krāsu!” rosina jauniešus radīt oriģinālas un paliekošas idejas sava novada attīstībai. Fonda jaunieši konkursa ietvaros ir gatavi atbalstīt jauniešu projektus vērtībā līdz 3000 EUR.

Rīkojot dažādas finanšu piesaistes aktivitātes, VNF JIL jaunieši gada laikā projekta konkursa krājkasīti ir papildinājuši līdz 3000 EUR, ko vēlas atdot citiem jauniešiem viņu ideju īstenošanā. Iespēja piedalīties konkursā ir ikvienam jaunietim vecumā no 16 līdz 25 gadiem un īstenot ideju Valmierā vai kādā no apkārtējiem novadiem: Beverīnas, Burtnieku, Mazsalacas, Kocēnu, Naukšēnu vai Rūjienas. To var darīt gan individuāli, gan, pārstāvot kādu jauniešu organizāciju, klasi vai apvienību, neatkarīgi no dzīves vietas.

Projektu izvērtēšanā ņemsim vērā idejas atbilstību konkursa mērķim, vietējās sabiedrības iesaisti idejas īstenošanas procesā un projekta ietekmi uz to. Īpaši novērtēsim projektus ar „rozīnīti”, un idejai nedrīkst būt peļņas gūšanas nolūks. Ja projekta iesniegšanas brīdī neesi pilnībā pārliecināts par tā aprakstu, neuztraucies – pēc ideju iesniegšanas aicināsim Tevi uz tikšanos ar konkursa komisiju, kura Tev palīdzēs ideju kārtīgi noslīpēt un tad varēsi nosūtīt mums gala variantu.

Pieteikuma formu un konkursa nolikumu vari atrast mājaslapas www.vnf.lv sadaļā “Īsteno ideju”. Iepazīsties ar konkursa nolikumu, aizpildi pieteikuma anketu un nosūtu to uz laboratorija@vnf.lv, vai arī iesniedz savu projektu mums Garā ielā 10, Valmierā. Sūti mums savu ideju līdz 2. aprīlim, un varbūt tieši savai idejai iegūsi nepieciešamo finansējumu!

VNF JIL ir aktīvu jauniešu apvienība, kura nodarbojas ar finanšu piesaisti, lai par savāktajiem līdzekļiem dotu iespēju jauniešiem īstenot savas iniciatīvas, kā arī aicina jauniešus būt aktīviem novada iedzīvotājiem. Līdz šim jau ir organizēti astoņi projektu konkursi, kuru ietvaros ir realizēti visdažādākās jauniešu iniciatīvas – sākot no kukaiņu mājiņām, līdz teātra telpas iekārtošanai un pasākumiem gan bērniem, gan jauniešiem.

Kategorija: Sabiedrība
output_mge5zc

No comments yet.

Leave a Reply