“Lattelecom” ievieš jaunu televīzijas standartu

60-filmas_05.02.2014Aicinot atteikties no pirātisko filmu lejupielādes, Lattelecom ievieš Latvijā vēl nebijušu televīzijas standartu. Turpmāk ikviens Lattelecom Interaktīvās TV skatītājs līdz ar pamata paku saņems ne vien ierastos televīzijas pakalpojumus, bet arī bezmaksas pieeju 60 pasaulē iecienītām filmām, multfilmām, koncertiem, televīzijas šoviem, kas ik mēnesi tiks atjaunoti.

“Digitālajā laikmetā esam pieraduši visu saņemt uzreiz un bez maksas, bieži nemaz neiedomājoties, ka mūsu rīcība kādam nodara kaitējumu vai pat atrodas ārpus likumiskajām robežām. Pirmie TV pakalpojumu sniedzēju vidū mēs piedāvājam legālu iespēju bez maksas baudīt labākos kino darbus,” stāsta Lattelecom televīzijas biznesa daļas direktore Inga Alika.

TV satura piedāvājumā ir gan 2013. gada Latvijas aktuālākā notikuma – Vispārējo latviešu Dziesmu un Deju svētku – koncertieraksti, gan multfilmas un filmas bērniem, dokumentālie raidījumi, filmas no komēdiju, spriedzes, romantikas, drāmas un fantastikas žanriem, 3D un HD filmas, kā arī emocionāli krāšņi mūzikas koncertieraksti. Kino piedāvājumā ir gan iepriekšējā gada filmas, piemēram, RED Aģenti 2 (RED 2), Trakais pirmais gads (I Give It A Year), Uzņemšana (Admission), gan kritiķu atzītās un nu jau par klasiku kļuvušās filmas ar iecienītākajiem aktieriem, piemēram, Melanholija (Melancholia), 300 spartieši (300) Mākoņu atlants (Cloud Atlas) un daudzas citas.

Filmas būs pieejamas Interaktīvās televīzijas video nomā, sadaļā “Mēneša filmas”, un katru mēnesi daļu filmu nomainīs jauns piedāvājums.

Kategorija: TECH
output_mge5zc

No comments yet.

Leave a Reply