Fantomasa auto kuplinās Ventspils pilsētas svētku gājienu

Mes_Dziesmu_un_Deju_svetkos__22Ventspils pilsētas svētku gājienā, kas notiks sestdien, 3.augustā, piedalīsies arī tā dēvētais Fantomasa auto – 60.gados būvēts klasiskais spēkrats “Citroen ID”, kas ir saldējuma “Klasika” loterijas galvenā balva.

Svētku gājiens notiks no pulksten 11:00 līdz 13:00 un virzīsies maršrutā Lielais prospekts posmā no Vasarnīcu līdz Brīvības ielai.

Svētku dalībniekiem būs arī iespēja nofotografēties ar ķiršu pelēko dzelzs rumaku “Klasika” izveidotajā stendā un vēlāk atrast savu fotoattēlu “Klasika” profilā sociālajā tīklā “draugiem.lv”.

“Retro automašīna kuplinās bagātīgo svētku programmu Ventspilī, kas šogad svin savas pastāvēšanas 723. gadadienu, un sagādās priekpilnus brīžus ventspilniekiem un pilsētas viesiem. Par Fantomasa auto īpašnieku kļūs tikai viens no loterijas dalībniekiem, bet iemūžināt sevi kopā ar šo vēsturisko automobili varēs ikviens svētku dalībnieks,” sacīja uzņēmuma “Premia FFL” valdes priekšsēdētājs Andis Kļaviņš.

Automobilim jau ir sava vēsture arī Latvijā – nesenajos Dziesmu un deju svētkos tas devās svētku gājienā, vedot svētku simbolu – brāļu Kaudzīšu romāna “Mērnieku laiki” personāžu Ķenci jeb Jaunpiebalgas ilggadējo kultūras darbinieci Dzidru Kuzmani, kuras radītais tēls jau daudzu gadu garumā ir ļoti iemīļots viesis daudzos Latvijas novados.

“Piedāvājot izlozēt šo auto, mūsu vēstījums ir – viss plūst un mainās, bet klasiskas vērtības turpina stabili pastāvēt,” sacīja “Premia FFL” vadītājs.

Kategorija: Atpūta
output_mge5zc

No comments yet.

Leave a Reply