ELVI veikalu sortimentā – lielākoties Latvijā ražotā produkcija

Nacionālais mazumtirgotājs ELVI arī šogad saglabā stabilas pozīcijas, piedāvājot pircējiem galvenokārt Latvijā ražoto produkciju.

„Izvērtējot preču klāstu vairāk nekā 90 ELVI veikalos, varam secināt – vairāk nekā divas trešdaļas no ELVI veikalos piedāvātā sortimenta ir tieši pašmāju ražotāju produkcija,” informē SIA „Pārtikas tirdzniecības apvienība” komercdirektore Laila Vārtukapteine.

„Galvenā priekšrocība, ko iegūst mūsu pircējs, ir kvalitāte,” uzsver L.Vārtukapteine. „ELVI piedāvātā produkcija ir maksimāli svaiga un veselīga, jo produkti no saimniecībām un ražotnēm veikalu plauktos nonāk vien dienas vai dažu dienu laikā.”

Skatot Latvijas ražojumu sadalījumu pa konkrētām pārtikas grupām, izteikti līderi ir maizes izstrādājumi, veidojot pat 98% pašmāju ražojumu īpatsvaru, un gaļas izstrādājumi – 95% no pašmāju putnaudzētavām un lopkopībām.

„Tā ir uzņēmuma apzināta stratēģija, lai ELVI veikalos būtu maksimāli daudz Latvijas ražotāju produkcijas, piedāvājot mūsu pircējam svaigu, daudzveidīgu un veselīgu produkciju,” skaidro L.Vārtukapteine, uzsverot, ka sadarbības partnera un piegādātāja izvēlē galvenais kritērijs ir izcila kvalitāte.

Kategorija: Pārtika
output_mge5zc

No comments yet.

Leave a Reply