“Klasika” atkal modē – ēd saldējumu un brauc ar Fantomasa auto

fantomass-riga-43371399Ēd saldējumu un brauc ar Fantomasa auto – šādu lielisku iespēju visiem Latvijas saldējuma cienītājiem sarūpējis uzņēmums “Premia FFL”!

Laikā no 3.jūnija līdz 26.augustam (ieskaitot), pērkot kādu no zīmola “Klasika” saldējumiem, ikviens var piedalīties uzņēmuma rīkotajā loterijā.

Tās galvenā balva ir 1966.gada izlaiduma klasiskais automobilis “Citroen ID 19” ķiršu pelēkā krāsā, kas mūsdienās ieguvis stila ikonas statusu. Šo retro spēkratu nereti dēvē par Fantomasa auto, jo ar to pārvietojās 60.gadu franču komēdiju tēls, pārdrošais un izveicīgais laupītājs Fantomass.

“Citroen ID 19” ir aprīkots ar lielāko daļu 60.gadu vidū būvētā futūristiskā, inovatīvā un prestižā spēkrata “Citroen DS” komplektējošajām detaļām. Tādējādi Francijas autobūves koncerns “Citroen” radīja automobili, kas kļuva pieejamāks cenas ziņā, bet joprojām bija prestižs auto.

“Priecājamies, ka viens no saldējumu “Klasika” cienītājiem iegūs savā īpašumā šo retro braucamrīku. Piedāvājot izlozēt šo auto, mēs vēlamies uzsvērt – laiks rit un viss mainās, bet klasiskās vērtības turpina stabili pastāvēt,” sacīja “Premia FFL” mārketinga vadītāja Inga Bajāre.

Varēs izlozēt arī citus braucamrīkus ar klasikas garšu – piecus jaunus Latvijā ražotus Ērenpreiss velosipēdus. Tie atbilst mūsdienu prasībām, bet aizsākumi meklējami teju pirms 100 gadiem Gustava Ērenpreisa izveidotajā fabrikā.

Kategorija: Pārtika
output_mge5zc

No comments yet.

Leave a Reply