Konkursā noskaidros labāko Latvijas mājas pusdienu recepti

Majas virtuves konkurss_30042013„Hesburger” restorāni „Mājas virtuve” izsludina Latvijas virtuves recepšu konkursu, aicinot ikvienu interesentu dalīties savas ģimenes tradicionālajā pusdienu ēdiena receptē. Pēc konkursa uzvarētāja receptes gatavotais ēdiens rudenī tiks piedāvāts restorānu „Mājas virtuve” ēdienkartē.

Konkursa dalībnieki aicināti līdz 20. maijam dalīties savas ģimenes gadu gaitā iecienītāko pusdienu ēdienu receptēs un gatavošanas fotogrāfiju vai video stāstos. „Mājas Virtuves” recepšu konkursa noteikumi un dalībnieku anketa pieejami mājas lapas http://www.majas-virtuve.lv sadaļā „Konkurss”.

Ieva Salmela, „Hesburger” attīstības direktore Baltijas valstīs: „Izsludinām Latvijas ģimeņu tradicionālo pusdienu recepšu konkursu, jo esam pārliecināti, ka latviešu mājas virtuvēs top interesanti un garšīgi ēdieni, kurus vērts atklāt arī plašākai publikai. Aicinām dalīties savu ēdienu receptēs un stāstos, kas iedvesmojuši to tapšanu – katrai ģimenei ir kāds īpašs, gadu gaitā iemīļots pusdienu ēdiens, kura gatavošana kļuvusi par ģimenes tradīciju.”

„Mājas Virtuves” recepšu konkursam pieteiktās piecas labākās receptes no 21. līdz 31. maijam vērtēs „Hesburger” Facebook.com un Draugiem.lv lapu sekotāji, nosakot vienu recepti, kas tiks iekļauta „Mājas virtuves” pusdienu ēdienu ēdienkartē. Konkursa uzvarētājs saņems arī gardas un noderīgas balvas no „Hesburger”.

Ieva Salmela: „Strādājot Latvijas un citu reģionu tirgū, ņemam vērā mūsu pircēju paradumus, maltīšu ieturēšanas tradīcijas un vietējai virtuvei ierastās garšas. Tādēļ aicinām pircējus piedalīties ēdienkartes veidošanā un jaunu produktu tapšanā – 2012. gadā konkursā noskaidrojām Latvijas labākā burgera recepti un papildinājām „Hesburger”sortimentu ar burgeru „Vistas gardumiņš”. Tāpat arī „Hesburger” klientiem regulāri ir iespējas piedalīties jauno produktu degustācijās un ēdienu nosaukumu konkursos. Piemēram, šobrīd mēneša piedāvājuma, burgera „Negantais burgers” nosaukuma autore ir mūsu uzņēmuma sociālo tīklu sekotāja.”

Kategorija: Pārtika
output_mge5zc

No comments yet.

Leave a Reply