T/c Liiba jaunajiem uzņēmējiem piedāvā unikālu iespēju – telpas par minimālu nomas maksu

„2012.gada sekmīgie darbības rezultāti ļauj izdarīt secinājumu, ka Rīgas tuvumā esošais t/c „Liiba” iemantojis popularitāti tieši jauno uzņēmumu vidū. Lai vairotu uzņēmēju motivāciju kļūt par mūsu tirdzniecības centra nomniekiem, laika posmā no 3. līdz 30.aprīlim, piedāvājam visiem uzņēmumiem, kuri šajā laikā noslēgs telpu nomas līgumu uz vienu gadu, ievērojamu atlaidi īres maksai,” informē t/c „Liiba” vadītāja Sarmīte Grende.

Akcijas mērķis ir jaunu nomnieku piesaiste un atbalsts jaunajam, radošajam biznesam. „Mēs redzam, ka daudzi nomnieki, kuri par savu pirmo tirdzniecības vietu ir izvēlējušies t/c „Liiba”, pēc gada vai pat atrāk ir auguši un paplašinājuši savu biznesu,” skaidro S.Grende. „Uzskatām, ka mūsu tirdzniecības centrs ir lieliskā stratēģiskā vietā un sniedz šeit esošajiem tirgotājiem visas priekšrocības, lai veiksmīgi attīstītu savu biznesu,” ir pārliecināta S.Grende.

„2012.gadā novērojām, ka aizvien palielinās gan pircēju, gan arī nomnieku aktivitāte, kas liecina par ekonomikas atveseļošanos kā valsts, tā arī sabiedrības līmenī,” uzskata S.Grende, papildinot, ka šīgada otrajā pusē tirdzniecības centrā ienāca vairāki jauni nomnieki, tajā skaitā būvmateriālu un saimniecības preču veikals „Meistars”, alkohola mazumtirgotājs „ALK Outlet” un citi. Kopumā t/c „Liiba” iznomājamā platība ir 7275,6 m2, no kuriem patlaban izīrēti 7180 m2.

Šāda veida akciju, piedāvājot ievērojamu atlaidi telpu nomas maksai, t/c „Liiba” realizē jau otro reizi. „Pērn šo iespēju izmantoja vairāki jaunie uzņēmumi, kuri tādā veidā guva iespēju atvērt savu pirmo veikalu,” stāsta S.Grende.

T/с „Liiba’’ kā divstāvīgs kompaktgalerijas tipa tirdzniecības centrs tika atklāts 2009.gada aprīlī. Šobrīd centrā ir 46 tirdzniecības vietas, no kurām populārākie pārstāvētie veikalu tīkli ir grāmatu veikals „Jānis Roze””, „Seppälä”, „Pet Center”, „A Aptieka”, apģērbu tīrītava „Irve”, „Optimus mēbeles”, „Daugavas Delikates”, „Bauskas gaļas nams” un pārtikas veikals „Elvi”. Ķekavas tirdzniecības centrā iespējams saņemt arī dažādus pakalpojumus, kas nav pieejami citos līdzīgos centros, jo tajā atrodas arī ārstu prakse, veterinārā klīnika, kā arī ir skaistumkopšanas salons un sporta klubs.

Kategorija: Tirdzniecība
output_mge5zc

No comments yet.

Leave a Reply