Dietologi: Kliju izstrādājumi spēj uzlabot ne tikai veselību, bet arī izskatu

Kā norāda ārsti un dietologi, veselības profilaksei un imunitātes stiprināšanai šajos mainīgajos laika apstākļos uzturā ieteicams lietot kliju izstrādājumus, kas satur vērtīgās olbaltumvielas, taukvielas, fosfolipīdus, šķiedrvielas, folijskābi, minerālvielas un vitamīnus, palīdzot uzlabot ne tikai veselību, bet arī izskatu.

Šobrīd arvien vairāk cilvēki saskaras ar dažādā saaukstēšanās slimībām un vīrusiem, kas, iestājoties vēsākam laikam, tikai pieaugs. Lai pasargātu sevi un savu ģimeni, ārsti iesaka stiprināt organismu, un imūnsistēmu – vairāk sportot un nodrošinās veselīgu, pilnvērtīgu uzturu. Klija un tās saturošie produkti ir vieni no tiem, kuru regulāra lietošana ļauj uzlabot cilvēka izskatu un veselību, kā arī palīdz izvairīties no daudzām nopietnām saslimšanām.

„Svarīgi kliju produktus, piemēram, cepumus lietot uzturā regulāri, tādējādi sakārtojot organisma gremošana sistēmu un nodrošinot to ar nepieciešamajiem vitamīniem, olbaltumvielām un šķiedrvielām. Tuvojas vasara un pludmales sezona, šobrīd vērojams straujš apmeklētāju pieaugums sporta zālēs. Ir laiks atmest visus kaitīgos un barojošos kārumus un aizstāt tos ar ko veselīgu un tajā pašā laikā garšīgu, piemēram, kliju sausbaranciņām, kas ir nopērkamas gan RIMI, gan SuperNetto veikalos,” stāsta “Vidzemes maiznīcas” valdes priekšsēdētāja Ligita Liepiņa – Eglīte.

Klijas pilnībā nodrošina organismu ar nepieciešamo vitamīnu un minerālvielu devu, labi ietekmē organisma vielmaiņu, stabilizē holesterīna līmeni asinīs , mazina dažādu toksisko vielu uzsūkšanos organismā un to kaitējošo iedarbību, aizkavē novecošanos utt.

Kategorija: Pārtika
output_mge5zc

No comments yet.

Leave a Reply