Baltic International Bank izsludina radošo darbu konkursu jaunajiem māksliniekiem

Baltic International Bank sadarbībā ar Latvijas Mākslas akadēmiju izsludina bankas 20. gadadienai veltīto radošo darbu konkursu. Paredzams, ka labākais konkursam iesūtītais darbs tiks izmantots īpašas bankas jubilejas pastmarkas izveidei. Konkursā aicināti piedalīties topošie mākslinieki – Latvijas Mākslas akadēmijas studenti.

„Talantīgi jaunieši ir mūsu valsts nākotne. Viņi ir tie, kas spēj saskatīt jaunas iespējas, ģenerēt inovatīvas idejas, meklēt drosmīgus risinājumus. Mūsuprāt, ir ļoti svarīgi sniegt nepieciešamo atbalstu jauniešiem, kam ir dotības kādā sabiedrībai īpaši svarīgā jomā – kultūrā vai mākslā, zinātnē vai sportā, tādējādi veicinot viņu pilnveidošanos un profesionālo izaugsmi. Tāpēc šajā konkursā mēs aicinām dalīties ar radošām idejām tieši jaunos māksliniekus”, paskaidroja Baltic International Bank valdes priekšsēdētāja Ilona Guļčaka.

Studentu radošie darbi konkursam tiek pieņemti līdz 27.martam. Labāko ideju noteiks žūrija, kuras sastāvā tiks iekļauti gan Baltic International Bank vadība, gan vizuālās mākslas eksperti. Izraudzītais darbs tiks izmantots dizaina izstrādei pastmarkām, kas tiks izdotas par godu bankas 20 gadu jubilejai 3.maijā. Idejas autors saņems galveno balvu – ceļojumu uz vienu no Eiropas valstīm, kuras mākslai vēsturiski vienmēr tika pievērsta vislielākā uzmanība – Itāliju, Franciju vai Spāniju.

Konkursa dalībnieki saviem zīmējumiem var brīvi izvēlēties izpildījumu un krāsu salikumu, kā arī sižetu, vienlaikus ievērojot pamata tēmu – Baltic International Bank kā banka visai klienta ģimenei.

Kategorija: Bizness
output_mge5zc

No comments yet.

Leave a Reply