Par godu Sieviešu dienai Domina Shopping sievietes bezmaksas varēs apmeklēt īpaši izveidotu skaistumkopšanas salonu

PrintAtzīmējot Sieviešu dienu, t/c Domina Shopping no 7. līdz 10. martam darbosies skaistumkopšanas salons Labo Sajūtu Salons. Tajā ikvienai sievietei būs iespēja bez maksas saņemt stilista un vizāžista konsultācijas, izveidot īpašu vakara frizūru, kā arī veikt manikīru. Turklāt Labo Sajūtu Salonā ikviena dāma varēs arī noklausīties komplimentus un labus vārdus no sabiedrībā zināmiem vīriešiem – aktiera Gundara Silakaktiņa, dziedātājiem Jāņa Moiseja, Viktora Zemgala, TV sejas Valtera Krauzes un citiem.

Labo Sajūtu Salons darbosies skvērā pie “Vairāk Saules” no plkst. 12:00 līdz 19:00. Līdzās īpašajam skaistumkopšanas salonam tirdzniecības centrā 7. un 8. martā, no plkst. 12:00 līdz 21:00, darbosies arī dāvanu saiņošanas darbnīca, kurā ikviens vīrietis varēs bez maksas iesaiņot sarūpēto pārsteigumu mīļotajai sievietei uzrādot pirkumu čeku, kā arī saņemt dāvanā ziedus.

Savukārt sestdien, 9. martā, ikviens t/c Domina Shopping apmeklētājs varēs sekot līdzi astoņu sieviešu tēla pārvērtībām stilistu Anitas Altmanes un Diānas Liepnieces vadībā. Lai pieteiktos konkursam – stila pārvērtībām, kurā astoņām sievietēm būs iespēja izvēlēties sev piemērotu apģērbu no t/c Domina Shopping veikaliem, iegūt īpašu frizūru, grimu, kā arī piedalīties bezmaksas profesionālā foto sesijā, nepieciešams iesūtīt savu foto un īsu aprakstu ar savu iedvesmas stāstu tirdzniecības centra Facebook profilā www.facebook.com/tcDominaShopping līdz 7. martam.

Kategorija: Sabiedrība
output_mge5zc

No comments yet.

Leave a Reply