Aldaris brūvēs čehu tipa alu – Zelta Check

IMG_3052Alus darītava Aldaris ir uzsākusi jaunas alus šķirnes Zelta Check brūvēšanu. Tas ir čehu tipa alus, kas iemanto arvien lielāku popularitāti visā pasaulē, tai skaitā Latvijā. Ar šīs alus šķirnes brūvēšanu Aldaris turpina Zelta zīmola pagājušā gada veiksmes stāstu, kad tika sākta alus un sulas dzēriena Zelta Radler ražošana, kura pārdošanas apjomi bija divas reizes lielāki, nekā plānots.

„Mēs ļoti rūpīgi analizējām tirgus situāciju, pirms nolēmām investēt aptuveni 40 000 latu šī alus darīšanā Latvijā. Pieaugošā interese par čehu tipa aliem mūs pārliecināja, ka Zelta Check varētu turpināt Zelta Radler veiksmes stāstu, kas pagājušajā gadā tika pārdots vairāk nekā 1,2 milj. litru apjomā,” saka Zelta zīmola vadītāja Aiga Dzene.

Zelta Check, kas lielākajās tirdzniecības vietās būs pieejams no marta, satur 4,6% alkohola un būs nopērkams tikai zaļā stikla 0,5 l pudelēs.

Šis nebūs vienīgais jaunums, ko Aldaris piedāvās alus cienītājiem. Sākoties gada siltākajiem mēnešiem, ir gaidāmi jaunumi un patīkami pārsteigumi gan alus segmentā, gan citos dzērienu segmentos.

Kategorija: Pārtika
output_mge5zc

One Response to “Aldaris brūvēs čehu tipa alu – Zelta Check”

  1. WordPress › kļūda

    Jūsu vietnē ir radusies kritiska kļūda.

    Uzzināt vairāk par atkļūdošanu WordPress vidē.