Gatavojiet slēpes, močus un ķiveres – tādu skijoringu jūs vēl nebūsiet redzējuši

Red Bull TwitchnRide sacensibas Cesis24.februārī, moči, slēpes un adrenalīns piepildīs Vidzemes sirdi, pulcējot drosmīgākos skijoringa entuziastus Cēsīs. 13.gadsimta pilsdrupu pakājē, tieši pie Cēsu pils parka tiek būvēta trase pašiem trakākajiem – ar trīs tramplīniem, aizraujošiem līkumiem un kāpumu 30m augstumā. Reģistrēšanās sacensībām laikā no 9:00 – 11:30, pirmie starti ap 12:00.

Lai skijoringa sacensības varētu notikt pilsētā, jāpateicas Cēsu novada pašvaldības atsaucībai un pieckārtējā pasaules čempiona motokrosā blakusvāģiem Arta Rasmaņa uzņēmībai nodrošināt pasākuma atbilstību augstākajiem standartiem.

Dalībniekiem ir iespēja startēt šādās klasēs: Mazā meistaru klase, Lielā meistaru klase un Tautas klase. Apvienojoties komandā no trīs dažādām klasēm, ir iespējams piedalīties arī elpu aizraujošā stafetē. Sacensību noteikumi un dienas kārtība detalizētāk aprakstīta nolikumā.

Visi tiek aicināti ierasties tērpos! Atraktīvāk tērpto dalībnieku ekipāža saņems speciālbalvu – GoPro kameru!

Pasākums gan dalībniekiem, gan skatītājiem ir bez maksas.

Lai piedalītos sacensībās, dalībniekiem jāaizpilda reģistrācijas forma redbull.lv mājas lapā.

Vakarā pirms sacensībām naktsputni varēs iesildīt skijoringa garu un plānot uzvaras stratēģiju pirms-ballītē, kas 23.februārī notiks leģendārajā Fonoklubā.

Kategorija: Sports
output_mge5zc

No comments yet.

Leave a Reply