Moller Auto Rīga salonā būs apskatāms divkārtējā olimpiskā čempiona Māra Štromberga BMX ekipējums un zelta medaļas

Tikai vienu nedēļu – no 21. līdz 25. janvārim – Moller Auto Rīga salonā Mežciemā būs apskatāms Latvijas olimpiskās BMX komandas, arī divkārtējā olimpiskā čempiona Māra Štromberga, ekipējums. Savukārt trešdien ikviens interesents salonā varēs sastapt visus trīs olimpiešus un viņu treneri Ivo Lakuču, aplūkot zelta medaļas un nofotografēties kopā ar sportistiem.

Londonas spēlēs izmantotais BMX komandas inventārs – trīs velosipēdi, sporta tērpi, ķiveres un apavi – Rīgā būs apskatāms pirmo reizi. Ekspozīcija ir atgādāta no Vidzemes Olimpiskā centra, un galvaspilsētā atradīsies tikai vienu nedēļu. Pēc tam velosipēdi, sporta ekipējums un medaļas tiks nogādātas atpakaļ Valmierā.

Moller Auto Rīga direktore Ilze Zoltnere: «Mums ir patiess prieks, ka varam dāvāt cilvēkiem ekskluzīvu iespēju pirmoreiz Rīgā aplūkot olimpiskās BMX komandas Londonā izmantoto inventāru un satikt pašus sportistus. Audi ir slavens ar tehnoloģiskajiem sasniegumiem, un arī BMX sacīkstēs velosipēdam ir ļoti liela nozīme. Taču gan auto industrijā, gan sportā panākumu pamatā ir cilvēks, tādēļ mēs ļoti priecājamies, ka Latvijā ir tik talantīgi sportisti, kuri prot maksimāli izmantot tehnikas sniegtās iespējas».

Divkārtējais olimpiskais čempions BMX Māris Štrombergs: «Jau sen vēlējāmies plašākam līdzjutēju lokam parādīt un pastāstīt, kā mums klājās Londonas Olimpiskajās spēlēs, tādēļ esam gandarīti, ka Moller Auto Rīga atvēlēja mums savu salonu. Šī ir viena no retajām reizēm, kad visi kopā būsim sastopami Rīgā, tādēļ aicinu visus sporta draugus izmantot šo iespēju un atnākt uz Audi salonu Mežciemā.»

Olimpiešu inventāru varēs aplūkot katru darba dienu no plkst. 8.30 līdz 19.00 Moller Auto Rīga salonā S.Eizenšteina ielā 6a. Savukārt olimpieši – Māris Štrombergs, Edžus Treimanis, Rihards Veide un treneris Ivo Lakučs – būs sastopami trešdien, 23.janvārī no plkst. 11.00 līdz 17.00. Interesenti varēs ne vien apskatīt ekspozīciju, bet arī aprunāties ar sportistiem, kopā nofotografēties un uzreiz saņemt attēlu.

Kategorija: Sports
output_mge5zc

No comments yet.

Leave a Reply