AS „Hanzas Maiznīcas” atbalsta jaunos Latvijas Lauksaimniecības universitātes Pārtikas Tehnoloģijas fakultātes speciālistus

AS „Hanzas Maiznīcas” ir noslēgusi ilgtermiņa sadarbības līgumu ar Latvijas Lauksaimniecības universitātes (LLU) Pārtikas Tehnoloģijas fakultāti, kura galvenais mērķis ir sniegt atbalstu fakultātei un iesaistīt studentus jaunu produktu recepšu izstrādē.

„Mūsu uzņēmums var lepoties ar ilggadēju pieredzi un kvalitatīvu maizes ražošanas procesu. Lai topošie Pārtikas Tehnoloģijas fakultātes studenti apgūtu turpmākajā dzīvē noderīgas profesionālās iemaņas, mūsu uzņēmums ir uzsācis jaunu iniciatīvu – sadarbību ar LLU Pārtikas Tehnoloģijas fakultāti. Mēs esam gatavi apmācīt un ieinteresēt jaunos studentus padziļināti apgūt zināšanas maizes cepšanā, kas ir viena no senākajām un pieprasītākajām pārtikas ražošanas nozarēm pasaulē,” uzsver AS „Hanzas Maiznīcas” mārketinga un tirdzniecības direktors Edijs Vegners.

Sadarbības ietvaros LLU Pārtikas Tehnoloģijas fakultātes studentiem būs iespējams saņemt uzņēmuma profesionāļu konsultācijas studentu zinātnisko un kursa darbu izstrādē, kā arī uzņēmums piedāvās konkrētus tematus zinātnisko darbu izstrādei. AS „Hanzas Maiznīcas” piedāvās arī ekskursijas uzņēmumā, lai iepazīstinātu studentus ar maizes un konditorijas izstrādājumu ražošanas procesu un tehnoloģijām. Sadarbība plānota arī atsevišķu studiju priekšmetu ietvaros, kuros uzņēmuma pārstāvji plāno iesaistīties praktisko darbu izvērtēšanā un labāko studentu apbalvošanā.

Latvijas Lauksaimniecības universitātes Pārtikas Tehnoloģijas fakultātes dekāne Inga Ciproviča: „Sadarbības līgums paredz profesionāļu iesaisti Pārtikas zinību un Pārtikas produktu tehnoloģiju studiju programmās. Šāda veida sadarbība ar vienu no Latvijā lielākajiem nozares uzņēmumiem mūsu fakultātei ir nozīmīga, jo studiju laikā iegūtās teorētiskās zināšanas ir jāprot pielietot praksē. Lai ieguvums būtu abpusējs, mūsu izglītības speciālisti nodrošinās atbalstu uzņēmumam sniedzot ekspertu konsultācijas produktu kvalitātes novērtēšanā. Augstu novērtējam šādu uzņēmuma iniciatīvu un ticam, ka sadarbība nesīs rezultātus.”

Kategorija: Pārtika
output_mge5zc

No comments yet.

Leave a Reply