BTSC biroja un loģistikas centra būvniecībai SEB banka piešķīrusi 2,125 miljonu latu kredītu

Turpinot attīstīt sadarbību ar Biroja tehnikas servisa centru (turpmāk – BTSC), SEB banka piešķīrusi ilgtermiņa finansējumu biroja un loģiskas centra būvniecībai 2,125 miljonu latu apmērā. Kredītu ir paredzēts izmaksāt 15 gadu laikā.

2012. gada sākumā BTSC uzsāka jaunās biroja, ražotnes un noliktavas ēkas celtniecību Mārupē. Ēkai ir paredzēti pieci stāvi (ieskaitot pazemes auto stāvvietu) un tās kopējā platība pārsniegs 5400 kvadrātmetrus. BTSC centrā būs noliktavas, biroja telpas, kārtridžu ražošanas, uzpildes un atjaunošanas cehs, plašas un tehniski nodrošinātas biroja tehnikas remonta telpas, konferenču un pārrunu zāles, pazemes autostāvvieta, kā arī telpas darbinieku atpūtai un sporta aktivitātēm.

SEB bankas valdes locekle Ieva Tetere: „SEB banka kā uzticams partneris saviem klientiem ir gatava sniegt padomu, novērtēt iespējamos riskus un palīdzēt attīstīties, piešķirot arī finansējumu. Esam gandarīti, ka BTSC, pilnveidojot savu darbību, no maza uzņēmuma ir kļuvis par vienu no tirgus līderiem sava jomā un šo ceļu esam paveikuši kopā.”

BTSC valdes priekšsēdētājs Kaspars Skribanovskis: „Lai uzceltu BTSC jauno biroja, ražotnes un noliktavu ēku, tika pieņemts lēmums piesaistīt finansējumu. Pateicoties vairāk kā desmit gadu veiksmīgajai sadarbībai ar SEB banku, pieņēmām lēmumu šī projekta finansēšanas sadarbību uzsākt tieši ar šo sadarbības partneri. Esmu gandarīts, ka sadarbojoties ar SEB banku, BTSC ir saņēmis nepieciešamo biznesa attīstībai – bankas finansējumu un pretimnākošu, pozitīvu attieksmi no bankas darbiniekiem.”

Kategorija: Finanses
output_mge5zc

No comments yet.

Leave a Reply