Ingars Kalnieks: Dzīves skaistākajiem mirkļiem atmiņā jāpaliek īpaši spilgti

Dzīves skaistākajiem mirkļiem – bildinājumam, romantiskam vakaram un citiem nozīmīgiem svētkiem atmiņā jāpaliek īpaši spilgti. Kā atzīst restorāna „Olīve” īpašnieks Ingars Kalnieks, topošie precinieki un pāri nereti izmanto iespēju noīrēt visu restorānu, lai baudītu kopābūšanas mirkli neviena netraucēti.

Pēc baznīcas tradīcijām, saderināšanās ir paziņojums par gaidāmajām kāzām. Bet tas galvenokārt kalpo kā pārdomu brīdis nākamajiem laulātajiem, kura laikā viņi var labāk iepazīt viens otru. Šīs pirmās kopīgās saistības viņiem ļauj labāk saprast, kā tas būs, kad viņus jau saistīs laulību saites un turpmākais mūžs būs jāpavada kopā. Šis ir etaps, kas iekšēji palīdz nobriest un sagatavoties precēta cilvēka statusam.

„Bildināšana un romantiski vakari ir vieni no skaistākajiem mirkļiem cilvēka dzīvē, tāpēc arī mēs vēlamies būt daļa no tā, gādājot par iespēju restorānā būt diviem vien, baudot īpašu gaisotni, apkalpošanu un klātu galdu, kas atmiņā paliks mūžīgi,” stāsta Ingars Kalnieks.

Tāpat restorāna īpašnieks atzīst, ka romantika mūsdienās nebūt nav mazinājusies, bet gluži pretēji, jo jaunie mīlnieki esot izdomas bagātāki, īpašos mirkļus padarot vēl skaistākus un neaizmirstamākus.

„Vienmēr pēc un pirms šādiem momentiem aprunājos ar klientu, noskaidrojot kas viņiem patīk, kāpēc tieši šāda izvēle un kā mēs šo mirkli varam padarīt vēl skaistāku. Viens no jaunajiem līgavaiņiem atzina, ka nekas nevar būt labāks par skaistām vakariņām, jo tas esot nesteidzīgs moments, kuru izbaudīt, turklāt apkārt degošās sveces, mūzika, apkalpošana un divvientulība likusi raudāt pat viņam. Šādu emociju dēļ to ir vērts darīt un priecājamies, ka tieši mūsu ēka tiek piepildīta ar šādām emocijām,” tā – Ingars Kalnieks.

Kategorija: Atpūta
output_mge5zc

No comments yet.

Leave a Reply