Iznācis „Nodokļi un komercija” jaunākais numurs

Iznācis izdevuma “Nodokļi un komercija” jaunākais numurs. Šajā numurā pieejama interesentiem piedāvā iepazīties ar informāciju par nodokļu ieņēmumu pieaugumu, Latvijas ceļu uz eiro ieviešanu, mazumtirdzniecības un eksporta pieaugumu, ar nodokli neapliekamo stipendiju saraksta papildināšanu, izmaiņām nodokļu politikā mazo un vidējo uzņēmumu attīstībā un citu svarīgu informāciju. Tāpat pieejama informācija grāmatvežiem par VID pārbaudēs biežāk konstatētajiem pārkāpumiem, apsardzes pakalpojumu, mantiskā stāvokļa deklarēšanu, kā arī ikvienam noderīga informācija par VID lēmumu apstrīdēšanu, Latvijas rūpniecības izaugsmi, modernas rūpniecības attīstību, mazumtirdzniecības attīstību un citiem noderīgiem faktiem.

Papildus plašajai nodokļu, grāmatvedības un komercdarbības informācijai, izdevumā pieejama arī uzņēmuma “Innovative E-Business Technologies” partnermārketinga departamenta direktoru Rihardu Sakoviču intervija par to, ka uzņēmumi meklē iespējas un kā mārketinga izdevumus padarīt efektīvākus.

Jautājot, cik lielā mēra partnermārketings ļauj uzņēmumam ekonomēt līdzekļus un kā tas tiek realizēts un kādas ir aptuvenās izmaksas/ienākumi, Rihards Sakovičs informē: „Šis ir ideālākais veids kā reklāmas izmaksas vienādot ar reāli iegūtu darbību skaitu uzņēmumam, piemēram, izdarītu pirkumu, reģistrāciju, klikšķi, lejupielādētiem failiem, utt. Partnermārketingā viss ir balstīts uz potenciālo klientu vadīšanu, lai veiktu noteiktu darbību, kādu attiecīgais uzņēmums savā reklāmas kampaņā ir paredzējis. Izmaksas nav nosakāmas, jo atkarīgas no tā, cik uzņēmums ir gatavs atvēlēt naudas līdzekļus, iegūstot jaunu klientu. Šādu jautājumu uzdodu katram klientam: “Cik lielu naudas atlīdzību piešķirtu, ja piesaistītu jaunu klientu, kurš gatavs pirkt jūsu pakalpojumus vai preces?” Pēc šī paša principa vadās arī partneri, jo lielāka naudas atlīdzība/ komisija tiek piedāvāta, jo aktīvāk Partneris darbosies, lai piesaistītu klientus.”

Lai lasītu visu žurnālu un tā iknedēļas pielikumus “Gudri!”, varat kļūt par izdevuma abonementu, sazinoties ar izdevējiem – abon@nk.lv

Kategorija: Bizness
output_mge5zc

No comments yet.

Leave a Reply