„Rīgas Dzirnavnieks” paplašina „Hercogs” sortimentu un uzsāk pilngraudu miltu ražošanu

Viens no lielākajiem graudaugu pārstrādātājiem Baltijā AS „Rīgas Dzirnavnieks” paplašina produktu sortimentu ar „Hercogs” pilngraudu auzu miltiem un „Hercogs” pilngraudu kviešu miltiem. Jāmin, ka pilngraudu miltus lietot uzturā ir veselīgāk, tie satur vērtīgās vielas – šķiedrvielas, minerālvielas un vitamīnus, jo tie iegūti samaļot visu graudu.

Sandis Jansons, AS „Rīgas Dzirnavnieks” ģenerāldirektors: „Ar jauno „Hercogs” pilngraudu miltu ražošanas uzsākšanu turpinām veselīgo produktu līniju, ko pirms pāris gadiem iesākām ar „Hercogs” bioloģiskajiem miltiem. Pilngraudu milti ir produkts, kas domāti tiem pircējiem, kuriem svarīgs veselīgs uzturs. Ņemot vērā, ka Latvijā iedzīvotāji arvien vairāk sāk domāt par uzturu un produktiem, ko tie ikdienā lieto, esam pārliecināti, ka jaunie milti spēs līdzīgi kā pirms pāris gadiem bioloģiskie milti, ieņemt nozīmīgu tirgus daļu. Vēlos uzsvērt, ka „Hercogs” produktu izstrādē ļoti būtiska loma tiek pievērsta dabīgumam, tāpēc visi Hercogs produkti tiek ražoti, nelietojot uzlabotājus.”

„Hercogs” klāstā pircējiem jau šobrīd ir pieejami kviešu milti, bioloģiskie kviešu milti, vairāki miltu maisījumi kūkām, pankūkām, kā arī maizes maisījumi maizes cepšanai mājas.

Jaunos „Hercogs” pilngraudu auzu miltus ir iespējams izmantot jebkurā receptē kā daļu no kopējā miltu daudzuma. Tie veido mitrāku un blīvāku mīklas konsistenci, un piedod gatavajam produktam riekstainu garšu. Savukārt, „Hercogs” pilngraudu kviešu milti ir vizuāli tumšāki, rupjāka maluma milti, kuru sastāvā ir B grupas vitamīni, šķiedrvielas, kā arī organismam nepieciešamās minerālvielas.

Atgādinām, ka, lai aicinātu sabiedrību atcerēties un ikdienā ieviest skaistu ēst gatavošanas kultūru, šī gada maija mēnesi AS „Rīgas Dzirnavnieks” ir pasludinājis par Skaistas gatavošanas mēnesi. Mudinot iedzīvotājus atcerēties, ka ēdiena gatavošanā svarīgs ir ne tikai rezultāts, bet arī pats gatavošanas process, kura neatņemama sastāvdaļa ir priekšauts, uzņēmums kopā ar mākslinieci Elitu Patmalnieci ir izstrādājis īpaša dizaina priekšautus. Dizaina priekšautus, sākot ar šī gada 15. maiju, var iegūt arī pircēji, piedaloties „Hercogs” miltu maisījumu produktu akcijas ietvaros rīkotajā izlozē.

Kategorija: Pārtika
output_mge5zc

No comments yet.

Leave a Reply